TWORZYMY LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ
Future Made Better to nasza podróż w kierunku zmniejszenia wpływu na środowisko naturalne i wsparcia lokalnej społeczności. Dążenie w kierunku zdrowszej planety oznacza, że Kiehl's tworzy bardziej odpowiedzialne receptury bazując na odnawialnych składnikach i ekologiczne opakowania, przy jednoczesnym ulepszaniu materiałów, z których korzystamy w naszych butikach.
SŁOWNIK
Produkty organiczne, które mogą być biologicznie rozkładane w środowisku wodnym przez mikroorganizmy (głównie bakterie, drożdże i grzyby) w celu wytworzenia CO2 i wody
Akronim oznaczający „recykling pokonsumencki”, termin oznaczający materiały pochodzące z recyklingu; PCR może być często umieszczany w butelkach, nakrętkach, słoikach i innych materiałach opakowaniowych, aby zmniejszyć zużycie pierwotnego plastiku
Materiał składający się w ponad 50% z materiału pochodzącego ze źródła, które można poddać recyklingowi lub ponownie hodować, jak rośliny
Takie podejście zapewnia, że surowce roślinne pochodzą z łańcuchów dostaw, który szanuje bioróżnorodność, ograniczając wpływ na środowisko, gwarantując produkcję o zerowym wpływie na ekosystemy i promując rozwój społeczno-gospodarczy lokalnych populacji. Może również zawierać element solidarności i odpowiedzialności społecznej na rzecz społeczności znajdujących się w niekorzystnej sytuacji
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Akronim oznaczający „recykling pokonsumencki”, termin oznaczający materiały pochodzące z recyklingu; PCR może być często umieszczany w butelkach, nakrętkach, słoikach i innych materiałach opakowaniowych, aby zmniejszyć zużycie pierwotnego plastiku
SŁOWNIK
Produkty organiczne, które mogą być biologicznie rozkładane w środowisku wodnym przez mikroorganizmy (głównie bakterie, drożdże i grzyby) w celu wytworzenia CO2 i wody
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Materiał składający się w ponad 50% z materiału pochodzącego ze źródła, które można poddać recyklingowi lub ponownie hodować, jak rośliny
Takie podejście zapewnia, że surowce roślinne pochodzą z łańcuchów dostaw, który szanuje bioróżnorodność, ograniczając wpływ na środowisko, gwarantując produkcję o zerowym wpływie na ekosystemy i promując rozwój społeczno-gospodarczy lokalnych populacji. Może również zawierać element solidarności i odpowiedzialności społecznej na rzecz społeczności znajdujących się w niekorzystnej sytuacji
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
SŁOWNIK
Produkty organiczne, które mogą być biologicznie rozkładane w środowisku wodnym przez mikroorganizmy (głównie bakterie, drożdże i grzyby) w celu wytworzenia CO2 i wody
Akronim oznaczający „recykling pokonsumencki”, termin oznaczający materiały pochodzące z recyklingu; PCR może być często umieszczany w butelkach, nakrętkach, słoikach i innych materiałach opakowaniowych, aby zmniejszyć zużycie pierwotnego plastiku
Materiał składający się w ponad 50% z materiału pochodzącego ze źródła, które można poddać recyklingowi lub ponownie hodować, jak rośliny
Takie podejście zapewnia, że surowce roślinne pochodzą z łańcuchów dostaw, który szanuje bioróżnorodność, ograniczając wpływ na środowisko, gwarantując produkcję o zerowym wpływie na ekosystemy i promując rozwój społeczno-gospodarczy lokalnych populacji. Może również zawierać element solidarności i odpowiedzialności społecznej na rzecz społeczności znajdujących się w niekorzystnej sytuacji
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
SŁOWNIK
Produkty organiczne, które mogą być biologicznie rozkładane w środowisku wodnym przez mikroorganizmy (głównie bakterie, drożdże i grzyby) w celu wytworzenia CO2 i wody
Akronim oznaczający „recykling pokonsumencki”, termin oznaczający materiały pochodzące z recyklingu; PCR może być często umieszczany w butelkach, nakrętkach, słoikach i innych materiałach opakowaniowych, aby zmniejszyć zużycie pierwotnego plastiku
Materiał składający się w ponad 50% z materiału pochodzącego ze źródła, które można poddać recyklingowi lub ponownie hodować, jak rośliny
Takie podejście zapewnia, że surowce roślinne pochodzą z łańcuchów dostaw, który szanuje bioróżnorodność, ograniczając wpływ na środowisko, gwarantując produkcję o zerowym wpływie na ekosystemy i promując rozwój społeczno-gospodarczy lokalnych populacji. Może również zawierać element solidarności i odpowiedzialności społecznej na rzecz społeczności znajdujących się w niekorzystnej sytuacji
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
SŁOWNIK
Produkty organiczne, które mogą być biologicznie rozkładane w środowisku wodnym przez mikroorganizmy (głównie bakterie, drożdże i grzyby) w celu wytworzenia CO2 i wody
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Akronim oznaczający „recykling pokonsumencki”, termin oznaczający materiały pochodzące z recyklingu; PCR może być często umieszczany w butelkach, nakrętkach, słoikach i innych materiałach opakowaniowych, aby zmniejszyć zużycie pierwotnego plastiku
Materiał składający się w ponad 50% z materiału pochodzącego ze źródła, które można poddać recyklingowi lub ponownie hodować, jak rośliny
Takie podejście zapewnia, że surowce roślinne pochodzą z łańcuchów dostaw, który szanuje bioróżnorodność, ograniczając wpływ na środowisko, gwarantując produkcję o zerowym wpływie na ekosystemy i promując rozwój społeczno-gospodarczy lokalnych populacji. Może również zawierać element solidarności i odpowiedzialności społecznej na rzecz społeczności znajdujących się w niekorzystnej sytuacji
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)
Ogólny wpływ danej działalności na wodę, w tym całkowita ilość wody zużytej przez konsumenta lub producenta (w tym ilość wody, która jest zbierana i zużywana oraz generowane zanieczyszczenie)